Referenties

Assessment AVOP, 2005
"Haar insteek is met mensen samenwerken en zij schenkt zorg aan het draagvlak en de voorwaarden waaronder haar medewerkers dienen te werken. Zij zet zaken gestructureerd op, kan adequaat regelen en organiseren en zeker met betrekking tot werkzaamheden die belangrijk zijn, houdt zij goed de vinger aan de pols qua voortgangscontrole en kwaliteitsbewaking. Aan doorzettingsvermogen, discipline in haar taakuitvoering en vasthoudendheid ontbreekt het haar geenszins en in algemene zin typeren wij haar als een vrouw met een goede prestatiemotivatie. (...)Daarbij zorgt zij voor een goede sfeer, waarin haar medewerkers zich prettig voelen en optimaal kunnen presteren."

Assessment Rijnconsult, 2001
"Zij heeft een goed overzicht over tijd en ruimte. Haar sterk intellectuele geest houdt zich bij voorkeur met inhoud bezig. Zij is analytisch in haar denken en maakt een goed onderscheid naar hoofd- en bijzaken waarmee zij makkelijk structuur voor zichzelf aanbrengt in (lastige) materie en er de essentie uit weet op te pakken. Zij is een denker bij uitstek - laat het uitvoerende, het doen, ook liever aan anderen over. Zij kan goed schakelen tussen beleid en uitvoering waarbij zij anderen op het maken van een vertaalslag ter zake aan weet te sturen. Zij heeft goed zicht op waar zij wel en niet goed in is en stemt hier haar aandacht op af. Dit betekent dat zij haar energie niet in dingen zal steken waarvan zij op voorhand weet dat anderen daar sneller of beter in zijn."

Meningen van Coachees
"Ik heb veel gehad aan de sturing en concrete voorbeelden hoe bepaalde problemen beter en op een andere manier aan te pakken."

"Ik kreeg al snel een gevoel van vertrouwen, waardoor ik mij snel prettig voelde bij openstelling. Birgit heeft mij een aantal verrassende eye-openers gegeven. Haar positieve en praktische benadering beviel mij erg goed. Het is mij erg goed bevallen!"

"Ik vond het prettig dat Birgit naar me luisterde, mee kon denken, eigen ervaring inbracht, goed doorvroeg en gestructureerd werkte. Ze gaf me opdrachten mee naar huis zodat voor mij de stap van denken naar doen kleiner werd. Ik merkte dat ik na elk gesprek weer vol energie naar huis terugkeerde."

Meer referenties
staan op http://www.linkedin.com/in/birgitfelstau