Info


Coaching
Het eerste gesprek leidt tot het vaststellen van de doelen van de coaching. Samen onderzoeken wij wat MijnMentor daarbij kan betekenen. Eventuele werkafspraken worden vastgelegd, resultaten benoemd. Daarna wordt een overeenkomst opgesteld waarin in ieder geval werkzaamheden, werkvorm, tarief en duur van de opdracht worden beschreven.

Kosten
Het eerste gesprek is gratis, ook wanneer het niet tot een coachingsovereenkomst komt. Het uurtarief bedraagt € 120,00 exclusief 19% BTW voor bedrijven en instellingen, zowel voor coaching als voor interim-management. Eventuele reiskosten worden apart in rekening gebracht.

Voor particulieren is het uurtarief inclusief 19% BTW € 75,00. In speciale gevallen kan een lager tarief worden afgesproken. Sommige zorgverzekeraars vergoeden coaching.
De prachtige tekeningen op deze site zijn gemaakt door Jo Nesbitt .

Skype
Met een gratis Skype-verbinding kun je vanuit elke lokatie op de wereld een coachingsgesprek voeren, houd daarbij wel rekening met een eventueel tijdsverschil. Mocht je informatie nodig hebben over hoe je skype moet installeren of gebruiken kun je mij mailen.

Locatie
De werkruimte van MijnMentor bevindt zich in de binnenstad van Amsterdam, de Berenstraat is een van de 9 straatjes, de praktijk bevindt zich op nummer 10.
Er kan ook op andere locaties worden afgesproken, dan worden reiskosten in rekening gebracht.

Openbaar vervoer
Vanaf Centraal Station
- Tram 13 of 17 - halte Westermarkt
- straat oversteken (van de Westertoren af)
- Keizersgracht inlopen
- 2e straat rechts is de Berenstraat.

of ga naar: http://www.9292ov.nl


Plattegrond en route
Plak postcode 1016 GH in:
http://www.kaart.nl
http://www.routenet.nl