MijnMentor is de naam van het bureau voor interim-management en coaching van Birgit Felstau (1955), gevestigd in het historische centrum van Amsterdam.

Birgit Felstau heeft vele jaren ervaring als coach en manager op strategisch en tactisch niveau in de non-profit sector en vooral bij de overheid, bij gemeenten en provincies. Zij is bekend met vrijwel alle (beleids)velden en heeft ervaring met onder andere sociaal beleid, jeugdzorg, economie, vergunningen, automatisering en informatisering, wonen en bedrijfsvoering.

Op coachingsgebied richt zij zich vooral op managers en hoogbegaafden.

De praktische instelling van haar bèta-kant en haar abstract denkvermogen gaan samen met sociale en communicatieve vaardigheden, een goed ontwikkelde intuïtie en een grote belangstelling voor de menselijke en spirituele kanten van het leven. Daarnaast leest en studeert zij graag, spreekt een aantal vreemde talen (Nederlands, Duits, Engels, Frans, Deens en Spaans) en reist graag en veel.

Birgit Felstau is een door de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, gecertificeerd registercoach en NLP-practitioner. De NVIM, de Nederlandse Vereniging van Interimmanagers, heeft haar gecertificeerd als registermanager (rm). Door haar opleiding aan de Universiteit van Nijenrode is zij Certified Executive Interim Manager (ceim).
Haar uitgebreide kennis en ervaring heeft zij gebundeld in MijnMentor, bureau voor interim-management, projectmanagement en coaching.

MijnMentor ondersteunt mensen in hun persoonlijke zoektocht en in de ontwikkeling van hun talenten.